Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16390
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТукан, Є.С.-
dc.date.accessioned2023-08-02T11:29:18Z-
dc.date.available2023-08-02T11:29:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТукан, Є.С. Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторанно-готельного комплексу: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Єлизавета Сергiївна Тукан; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко. - ОНЕУ, 2023. - 69 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Tukan.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері готельно-ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи, а саме готельно-ресторанного комплексу; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище, спрогнозовано прибуток та грошовий потік, сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати, були розглянуті формули та методи для прогнозування виручки, визначення чистого прибутку, розрахунку показників ефективності проєкту, таких як чиста теперішня вартість, індекс доходності та внутрішня норма прибутковост для готельно ресторанного комплексу і. Також були обговорені питання щодо ризиків, заходів мінімізації ризиків та висновків, пов'язаних з готельно-ресторанним бізнесомen_US
dc.description.abstractThis research paper examines the theoretical foundations of starting a business in Ukraine in the hotel-restaurant sector. It explores the business idea of establishing a hotel-restaurant complex and investigates the regulatory framework governing entrepreneurial activities in this field in Ukraine.The competitive environment is analyzed, and the projected profits and cash flow are forecasted. The initial capital required for the project implementation is determined, and the current expenses are calculated. Formulas and methods for revenue forecasting, net profit determination, and evaluation of project efficiency are discussed, including net present value, profitability index, and internal rate of return for the hotel-restaurant complex. The paper also addresses the issues of risks, risk mitigation measures, and conclusions related to the hotel-restaurant business.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectготельноen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectринок готельно-ресторанних послугen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjecthotelen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjecthotel-restaurant businessen_US
dc.subjecthotel-restaurant service marketen_US
dc.subjectexpensesen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення ресторанно-готельного комплексуen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation for the project of creating a restaurant and hotel complexen_US
dc.typeDiplomasen_US
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тукан Є.С Реферат.pdf158,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.