Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16390
Title: Економічне обґрунтування проєкту створення ресторанно-готельного комплексу
Other Titles: Economic substantiation for the project of creating a restaurant and hotel complex
Authors: Тукан, Є.С.
Citation: Тукан, Є.С. Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторанно-готельного комплексу: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Єлизавета Сергiївна Тукан; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко. - ОНЕУ, 2023. - 69 с.
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: готельно
ресторан
готельно-ресторанний бізнес
ринок готельно-ресторанних послуг
витрати
аналіз
ефективність
ризик
hotel
restaurant
hotel-restaurant business
hotel-restaurant service market
expenses
analysis
efficiency
risk
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері готельно-ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи, а саме готельно-ресторанного комплексу; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище, спрогнозовано прибуток та грошовий потік, сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати, були розглянуті формули та методи для прогнозування виручки, визначення чистого прибутку, розрахунку показників ефективності проєкту, таких як чиста теперішня вартість, індекс доходності та внутрішня норма прибутковост для готельно ресторанного комплексу і. Також були обговорені питання щодо ризиків, заходів мінімізації ризиків та висновків, пов'язаних з готельно-ресторанним бізнесом
This research paper examines the theoretical foundations of starting a business in Ukraine in the hotel-restaurant sector. It explores the business idea of establishing a hotel-restaurant complex and investigates the regulatory framework governing entrepreneurial activities in this field in Ukraine.The competitive environment is analyzed, and the projected profits and cash flow are forecasted. The initial capital required for the project implementation is determined, and the current expenses are calculated. Formulas and methods for revenue forecasting, net profit determination, and evaluation of project efficiency are discussed, including net present value, profitability index, and internal rate of return for the hotel-restaurant complex. The paper also addresses the issues of risks, risk mitigation measures, and conclusions related to the hotel-restaurant business.
Description: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/2023Tukan.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тукан Є.С Реферат.pdf158,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.