Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16404
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПономаренко, К.О.-
dc.date.accessioned2023-08-04T09:15:14Z-
dc.date.available2023-08-04T09:15:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПономаренко К.О. Економiчне обгрунтування проєкту створення студiї Food флористики: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Крiстiна Олегiвна Пономаренко; наук. кер. Надiя Вячеславiвна Кiчук. - ОНЕУ, 2023. - 62 c.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Ponomarenko.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власного бізнесу в Україні створення студії food-флористики: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у створення студії food-флористики; обґрунтовані організаційно-правова форма та система оподаткування новоствореного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері food-флористики в м. Одеса та визначені внутрішні переваги створюваної студії food-флористики. Запропоновано проєкт створення студії food-флористики. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції студії. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізаціїen_US
dc.description.abstractThe paper examines the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine, creating a food-floristy studio: the business idea of starting one's own business is considered; regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in the creation of a food-floristy studio is being researched; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are substantiated. The competitive environment in the field of food floristry in Odessa was analyzed and the internal advantages of the newly created food floristry studio were determined. The project of creating a food-floristy studio is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs were calculated and the profit from the sale of the studio's products was forecast. An economic justification of the feasibility of project implementation was carried out, the possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectfood-флористикаen_US
dc.subjectквітиen_US
dc.subjectбукетиen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectдоцільністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення студії Food флористикиen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation for the project of creating a Food floristry studioen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пономаренко К.О._Реферат.pdf629,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.