Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16404
Title: Економічне обґрунтування проєкту створення студії Food флористики
Other Titles: Economic substantiation for the project of creating a Food floristry studio
Authors: Пономаренко, К.О.
Citation: Пономаренко К.О. Економiчне обгрунтування проєкту створення студiї Food флористики: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Крiстiна Олегiвна Пономаренко; наук. кер. Надiя Вячеславiвна Кiчук. - ОНЕУ, 2023. - 62 c.
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: food-флористика
квіти
букети
проєкт
прибутковість
ефективність
доцільність
ризик
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власного бізнесу в Україні створення студії food-флористики: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у створення студії food-флористики; обґрунтовані організаційно-правова форма та система оподаткування новоствореного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері food-флористики в м. Одеса та визначені внутрішні переваги створюваної студії food-флористики. Запропоновано проєкт створення студії food-флористики. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції студії. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації
The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine, creating a food-floristy studio: the business idea of starting one's own business is considered; regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in the creation of a food-floristy studio is being researched; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are substantiated. The competitive environment in the field of food floristry in Odessa was analyzed and the internal advantages of the newly created food floristry studio were determined. The project of creating a food-floristy studio is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs were calculated and the profit from the sale of the studio's products was forecast. An economic justification of the feasibility of project implementation was carried out, the possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized.
Description: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/2023Ponomarenko.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пономаренко К.О._Реферат.pdf629,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.