Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16419
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зиріна, Н.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-07T08:06:38Z | - |
dc.date.available | 2023-08-07T08:06:38Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Зиріна Н. М. Економiчне обгрунтування проєкту створення сироварнi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Наталiя Михайлiвна Зирiна; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва. - ОНЕУ, 2023. - 70 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2023Zyrina.pdf | - |
dc.description | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері сиро варіння: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері сиро варіння; обґрунтовані організаційно-правова форма и система оподаткування новоствореного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері сиро варіння в м. Одеса та визначені внутрішні переваги створюваної сироварні. Запропоновано проєкт створення сироварні. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції сироварні. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in the field of raw brewing: the business idea of starting one's own business is considered; the regulatory and legal regulation of business activity in Ukraine in the field of raw brewing is investigated; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are substantiated. The competitive environment in the field of cheese making in Odesa was analyzed and the internal advantages of the created cheese factory were determined. The project of creating a cheese factory is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs were calculated and the profit from the sale of the products of the cheese factory was forecast. An economic justification of the feasibility of project implementation was carried out, the possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | сироварня | en_US |
dc.subject | бізнес-ідея | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | прибутковість | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | доцільність | en_US |
dc.subject | ризик | en_US |
dc.subject | cheese factory | en_US |
dc.subject | business idea | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | profitability | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | feasibility | en_US |
dc.subject | risk | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проєкту створення сироварні | en_US |
dc.title.alternative | Economic substantiation for the project of creating a cheese factory | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зиріна Н.М.__Реферат.pdf | 312,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.