Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16419
Title: Економічне обґрунтування проєкту створення сироварні
Other Titles: Economic substantiation for the project of creating a cheese factory
Authors: Зиріна, Н.М.
Citation: Зиріна Н. М. Економiчне обгрунтування проєкту створення сироварнi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Наталiя Михайлiвна Зирiна; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва. - ОНЕУ, 2023. - 70 с.
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: сироварня
бізнес-ідея
проєкт
прибутковість
ефективність
доцільність
ризик
cheese factory
business idea
project
profitability
efficiency
feasibility
risk
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері сиро варіння: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері сиро варіння; обґрунтовані організаційно-правова форма и система оподаткування новоствореного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері сиро варіння в м. Одеса та визначені внутрішні переваги створюваної сироварні. Запропоновано проєкт створення сироварні. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції сироварні. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації.
The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in the field of raw brewing: the business idea of starting one's own business is considered; the regulatory and legal regulation of business activity in Ukraine in the field of raw brewing is investigated; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are substantiated. The competitive environment in the field of cheese making in Odesa was analyzed and the internal advantages of the created cheese factory were determined. The project of creating a cheese factory is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs were calculated and the profit from the sale of the products of the cheese factory was forecast. An economic justification of the feasibility of project implementation was carried out, the possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized.
Description: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/2023Zyrina.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зиріна Н.М.__Реферат.pdf312,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.