Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16420
Назва: Економічне обґрунтування проєкту створення кафе піцерія
Інші назви: «Economic substantiation for the project of creating a pizzeria
Автори: Кутузов, О.В.
Бібліографічний опис: Кутузов О.В. Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе пiцерiя: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Олександр Володимирович Кутузов; наук. кер. Володимир Анатолiйович Карпов. - ОНЕУ, 2023. - 67 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: піцерія
реклама
суспільне харчування
аналіз
витрати
ризик
pizzeria
advertising
public catering
analysis
costs
risk
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері громадського харчування: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку піцерій та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проєкт створення піцерії. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації продуктів проєкту. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації.
The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine in the field of public catering: the business idea of starting one's own business is considered; regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this field is being studied. The competitive environment in the pizzeria market was analyzed and the internal competitive advantages of the business being created were determined. The project of creating a pizzeria is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs were calculated and the profit from the sale of the project's products was predicted. An economic justification of the feasibility of project implementation was carried out, the possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized.
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2023Kutuzov.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Кутузов.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.