Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16421
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозова, В.О.-
dc.date.accessioned2023-08-07T08:17:50Z-
dc.date.available2023-08-07T08:17:50Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛозова, В.О. Економiчне обргунтування проєкту створення ресторану: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Веронiка Олександрiвна Лозова ; наук. кер. Надiя Вячеславiвна Кiчук. - ОНЕУ, 2023. - 72 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Lozova.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного бізнесу та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проект створення ресторану. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації послуг. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та шляхи їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the field of restaurant business: the business idea of starting a business is considered; the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area is studied. The competitive environment in the restaurant business is analysed and the internal competitive advantages of the created business are determined. A project for creating a restaurant is proposed. The start-up capital for the project implementation is formed, current expenses are calculated and the profit from the sale of services is forecasted. An economic justification of the feasibility of the project has been carried out, possible risks of the project and ways to minimise them have been characterised.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectбізнес-проектen_US
dc.subjectекономікаen_US
dc.subjectконкурентні перевагиen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикиen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectbusiness projecten_US
dc.subjectrisken_US
dc.subjecteconomyen_US
dc.subjectcompetitive advantagesen_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisksen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення ресторануen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation of the project of creating a restauranten_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лозова В. О._Реферат.pdf593,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.