Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16421
Title: Економічне обґрунтування проекту створення ресторану
Other Titles: Economic substantiation of the project of creating a restaurant
Authors: Лозова, В.О.
Citation: Лозова, В.О. Економiчне обргунтування проєкту створення ресторану: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Веронiка Олександрiвна Лозова ; наук. кер. Надiя Вячеславiвна Кiчук. - ОНЕУ, 2023. - 72 с.
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: ресторан
бізнес-проект
економіка
конкурентні переваги
прибутковість
ефективність
ризики
restaurant
business project
risk
economy
competitive advantages
profitability
efficiency
risks
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного бізнесу та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проект створення ресторану. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації послуг. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та шляхи їх мінімізації.
The work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the field of restaurant business: the business idea of starting a business is considered; the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area is studied. The competitive environment in the restaurant business is analysed and the internal competitive advantages of the created business are determined. A project for creating a restaurant is proposed. The start-up capital for the project implementation is formed, current expenses are calculated and the profit from the sale of services is forecasted. An economic justification of the feasibility of the project has been carried out, possible risks of the project and ways to minimise them have been characterised.
Description: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/2023Lozova.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лозова В. О._Реферат.pdf593,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.