Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16424
Назва: Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе-кондитерської
Інші назви: Economic substantiation for the project of creating a café-confectionery
Автори: Тульчий, О.С.
Бібліографічний опис: Тульчий О.С. Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе-кондитерської: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Ольга Сергiївна Тульчи; наук. кер. Наталiя Анатолiївна Клєвцєви. - ОНЕ, 2023. - 74 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: бізнес-ідея
кафе-кондитерська
ресторанне господарство
проєкт
прибутковість
ефективність
ризик
business idea
restaurant business
project
profitability
efficiency
risk
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес обґрунтування доцільності відкриття кафе-кондитерської у м. Одесі. У роботі досліджується можливість започаткування власного бізнесу в Одесі в сфері ресторанного господарства: розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності. Пропонується проєкт створення кафе-кондитерської. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати на функціонування кафе та спрогнозований прибуток від реалізації послуг цього закладу. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, розглянуті можливі ризики та шляхи їх мінімізації.
The graduation thesis consists of three sections. The object of the study is the process of justifying the feasibility of opening a pastry shop in Odessa. The paper examines the possibility of starting one's own business in Odessa in the field of restaurant business: the general concept of business is considered, the conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity are analyzed. The project of creating a pastry shop is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs of the cafe's operation and the projected profit from the implementation of the services of this institution were calculated. Economic substantiation of the feasibility of project implementation was carried out, possible risks and ways of their minimization were considered
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2023Tulchiy.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_Тульчий.pdf492,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.