Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16476
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМокан, Л.М.-
dc.date.accessioned2023-08-15T08:40:07Z-
dc.date.available2023-08-15T08:40:07Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМокан Л.М. Резерви пiдвищення ефективностi операцiйної дiяльностi пiдприємств ресторанного господарства на прикладi кафе-бару "Мiлано": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiя пiдприємницької дiяльностi" / Любов Михайлiвна Мокан; наук. кер. Юрiй Артемович Єгупов. - ОНЕУ, 2023. - 79 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16476-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі досліджені теоретичні аспекти пошуку резервів підвищення ефективності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства. Проаналізовано поняття економічної ефективності та система показників її оцінки. Сформульовані напрямки та шляхи підвищення економічної ефективності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства. Дана загальна характеристика кафе-бару «Мілано», проаналізовано динаміка ефективності використання персоналу, показників матеріаловіддачі, загальної витратоємності послуг, рентабельності продукції та продажів закладу за 2019-2021 роки. Обґрунтовані напрямки та шляхи підвищення ефективності операційної діяльності кафе-бару «Мілано». Представлені розрахунки економічної ефективності впровадження запропонованих заходів.en_US
dc.description.abstractThe theoretical aspects of finding reserves for increasing the operational efficiency of restaurant enterprises are investigated in the work. The concept of economic efficiency and the system of indicators for its evaluation are analyzed. Formulated directions and ways of increasing the economic efficiency of the operational activity of restaurant enterprises. The general characteristics of the cafe-bar «Milano» are given, the dynamics of the efficiency of the use of personnel, indicators of material return, the total cost of services, the profitability of products and sales of the institution for the years 2019-2021 are analyzed. Reasonable directions and ways to increase the operational efficiency of the cafe-bar «Milano». Calculations of the economic efficiency of the implementation of the proposed measures are presented.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectекономічна ефективністьen_US
dc.subjectпродуктивність праціen_US
dc.subjectматеріаловіддачаen_US
dc.subjectвитратоємність послугen_US
dc.subjectопераційний прибутокen_US
dc.subjectсобівартість послугen_US
dc.subjectрентабельність послугen_US
dc.subjectрентабельність продажівen_US
dc.subjectекономічна ефективність заходівen_US
dc.subjectтермін окупності капітальних вкладеньen_US
dc.subjecteconomic efficiencyen_US
dc.subjectproductivityen_US
dc.subjectmaterial returnen_US
dc.subjectcost-effectiveness of servicesen_US
dc.subjectoperating profiten_US
dc.subjectcost of servicesen_US
dc.subjectprofitability of servicesen_US
dc.subjectprofitability of salesen_US
dc.subjecteconomic efficiency of measuresen_US
dc.subjectpayback period of capital investmentsen_US
dc.titleРезерви підвищення ефективності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Мілано»)en_US
dc.title.alternativeReserves for improving the operational efficiency of restaurant enterprises (on the example of the cafe-bar «Milano»)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат КР_Мокан.pdf226,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.