Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16476
Title: Резерви підвищення ефективності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Мілано»)
Other Titles: Reserves for improving the operational efficiency of restaurant enterprises (on the example of the cafe-bar «Milano»)
Authors: Мокан, Л.М.
Citation: Мокан Л.М. Резерви пiдвищення ефективностi операцiйної дiяльностi пiдприємств ресторанного господарства на прикладi кафе-бару "Мiлано": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiя пiдприємницької дiяльностi" / Любов Михайлiвна Мокан; наук. кер. Юрiй Артемович Єгупов. - ОНЕУ, 2023. - 79 с.
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: економічна ефективність
продуктивність праці
матеріаловіддача
витратоємність послуг
операційний прибуток
собівартість послуг
рентабельність послуг
рентабельність продажів
економічна ефективність заходів
термін окупності капітальних вкладень
economic efficiency
productivity
material return
cost-effectiveness of services
operating profit
cost of services
profitability of services
profitability of sales
economic efficiency of measures
payback period of capital investments
Abstract: У роботі досліджені теоретичні аспекти пошуку резервів підвищення ефективності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства. Проаналізовано поняття економічної ефективності та система показників її оцінки. Сформульовані напрямки та шляхи підвищення економічної ефективності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства. Дана загальна характеристика кафе-бару «Мілано», проаналізовано динаміка ефективності використання персоналу, показників матеріаловіддачі, загальної витратоємності послуг, рентабельності продукції та продажів закладу за 2019-2021 роки. Обґрунтовані напрямки та шляхи підвищення ефективності операційної діяльності кафе-бару «Мілано». Представлені розрахунки економічної ефективності впровадження запропонованих заходів.
The theoretical aspects of finding reserves for increasing the operational efficiency of restaurant enterprises are investigated in the work. The concept of economic efficiency and the system of indicators for its evaluation are analyzed. Formulated directions and ways of increasing the economic efficiency of the operational activity of restaurant enterprises. The general characteristics of the cafe-bar «Milano» are given, the dynamics of the efficiency of the use of personnel, indicators of material return, the total cost of services, the profitability of products and sales of the institution for the years 2019-2021 are analyzed. Reasonable directions and ways to increase the operational efficiency of the cafe-bar «Milano». Calculations of the economic efficiency of the implementation of the proposed measures are presented.
Description: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16476
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реферат КР_Мокан.pdf226,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.