Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16489
Назва: Шляхи підвищення прибутку підприємства (на прикладі ПрАТ ВО «Одеський консервний завод»)
Інші назви: Tymofieienko B. "Factors and ways to increase company profits (for example, PJSC PU ODESSKIY KONSERVNY ZAVOD)
Автори: Тимофеєнко, Б.С.
Бібліографічний опис: Тимофеєнко, Б.С. Шляхи пiдвищення прибутку пiдприємства (на прикладi ПрАТ ВО "Одеський консервний завод"): квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiї пiдприємницької дiяльностi" / Богдан Сергiйович Тимофеєнко; наук. кер. Iрина Михайлiвна Танасюк. - ОНЕУ, 2023. - 70 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: прибуток
фінансові результати
фактори
шляхи та заході збільшення прибутку
profit
financial results
factors
ways and measures to increase profits
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти прибутку підприємства, види та особливості формування.. Проаналізовано динаміку основних економічних показників діяльності підприємства , динаміку прибутку досліджуваного підприємства
The work deals with the theoretical aspects profit of the enterprise, types and features of formation. Author analyzes dynamics of the basic economic indicators of activity of the enterprise, dynamics of profit of the investigated enterprise dynamics of the basic economic indicators of activity of the enterprise, dynamics of profit of the investigated enterprise
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2023Timofeenko.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Тимофєєнко.pdf188,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.