Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16489
Title: | Шляхи підвищення прибутку підприємства (на прикладі ПрАТ ВО «Одеський консервний завод») |
Other Titles: | Tymofieienko B. "Factors and ways to increase company profits (for example, PJSC PU ODESSKIY KONSERVNY ZAVOD) |
Authors: | Тимофеєнко, Б.С. |
Citation: | Тимофеєнко, Б.С. Шляхи пiдвищення прибутку пiдприємства (на прикладi ПрАТ ВО "Одеський консервний завод"): квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiї пiдприємницької дiяльностi" / Богдан Сергiйович Тимофеєнко; наук. кер. Iрина Михайлiвна Танасюк. - ОНЕУ, 2023. - 70 с. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | прибуток фінансові результати фактори шляхи та заході збільшення прибутку profit financial results factors ways and measures to increase profits |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти прибутку підприємства, види та особливості формування..
Проаналізовано динаміку основних економічних показників діяльності підприємства , динаміку прибутку досліджуваного підприємства The work deals with the theoretical aspects profit of the enterprise, types and features of formation. Author analyzes dynamics of the basic economic indicators of activity of the enterprise, dynamics of profit of the investigated enterprise dynamics of the basic economic indicators of activity of the enterprise, dynamics of profit of the investigated enterprise |
Description: | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI: | http://local.lib/diploma/2023Timofeenko.pdf |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Реферат Тимофєєнко.pdf | 188,71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.