Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16492
Назва: Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення (на прикладі ТОВ «СІЛЬПО ФУД»)
Інші назви: Competitiveness of the enterprise and ways to improve it (on the example of "SIL`PO FOOD")
Автори: Ширяєва, А.Д.
Бібліографічний опис: Ширяєва А.Д. Конкурентоспроможнiсть пiдприємства та шляхи її пiдвищення> (на прикладi ТОВ "СIЛЬПО ФУД": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiї пiдприємницької дiяльностi" / Анастасiя Денисiвна Ширяєва; наук. кер. Вiкторiя Олександрiвна Лiтвiнова. - ОНЕУ, 2023. - 82 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: конкуренція
конкурентоспроможність
підприємство
ретейлінг
шляхи підвищення
аналіз
competition
competitiveness
enterprise
analyses
retailing
ways to increase
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття конкуренції,формування конкурентоспроможності підприємства, фактори впливу, методи оцінки Проаналізовано складові поняття конкурентоспроможності, методологію оцінки, надано характеристику рівню конкурентоспроможності ТОВ «СІЛЬПО ФУД» Запропоновано заходи щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «СІЛЬПО ФУД» шляхом стимулювання збуту і відкриття філіалу за кордоном.
The work deals with the theoretical aspects of competition, competitiveness, it forms and the ways to determine them Author analysis level of competitiveness of “SIL`PO FOOD” and presents ideas how to increase it
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Shiryaeva.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РЕФЕРАТ КР Ширяєва 44ЦЗФН.pdf187,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.