Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16492
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШиряєва, А.Д.-
dc.date.accessioned2023-08-16T10:24:44Z-
dc.date.available2023-08-16T10:24:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШиряєва А.Д. Конкурентоспроможнiсть пiдприємства та шляхи її пiдвищення> (на прикладi ТОВ "СIЛЬПО ФУД": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiї пiдприємницької дiяльностi" / Анастасiя Денисiвна Ширяєва; наук. кер. Вiкторiя Олександрiвна Лiтвiнова. - ОНЕУ, 2023. - 82 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Shiryaeva.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття конкуренції,формування конкурентоспроможності підприємства, фактори впливу, методи оцінки Проаналізовано складові поняття конкурентоспроможності, методологію оцінки, надано характеристику рівню конкурентоспроможності ТОВ «СІЛЬПО ФУД» Запропоновано заходи щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «СІЛЬПО ФУД» шляхом стимулювання збуту і відкриття філіалу за кордоном.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of competition, competitiveness, it forms and the ways to determine them Author analysis level of competitiveness of “SIL`PO FOOD” and presents ideas how to increase it-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectконкуренціяen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectретейлінгen_US
dc.subjectшляхи підвищенняen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectcompetitionen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectenterpriseen_US
dc.subjectanalysesen_US
dc.subjectretailingen_US
dc.subjectways to increaseen_US
dc.titleКонкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення (на прикладі ТОВ «СІЛЬПО ФУД»)en_US
dc.title.alternativeCompetitiveness of the enterprise and ways to improve it (on the example of "SIL`PO FOOD")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РЕФЕРАТ КР Ширяєва 44ЦЗФН.pdf187,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.