Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16492
Title: | Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення (на прикладі ТОВ «СІЛЬПО ФУД») |
Other Titles: | Competitiveness of the enterprise and ways to improve it (on the example of "SIL`PO FOOD") |
Authors: | Ширяєва, А.Д. |
Citation: | Ширяєва А.Д. Конкурентоспроможнiсть пiдприємства та шляхи її пiдвищення> (на прикладi ТОВ "СIЛЬПО ФУД": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiї пiдприємницької дiяльностi" / Анастасiя Денисiвна Ширяєва; наук. кер. Вiкторiя Олександрiвна Лiтвiнова. - ОНЕУ, 2023. - 82 с. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | конкуренція конкурентоспроможність підприємство ретейлінг шляхи підвищення аналіз competition competitiveness enterprise analyses retailing ways to increase |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття конкуренції,формування конкурентоспроможності підприємства, фактори впливу, методи оцінки
Проаналізовано складові поняття конкурентоспроможності, методологію оцінки, надано характеристику рівню конкурентоспроможності ТОВ «СІЛЬПО ФУД»
Запропоновано заходи щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «СІЛЬПО ФУД» шляхом стимулювання збуту і відкриття філіалу за кордоном. The work deals with the theoretical aspects of competition, competitiveness, it forms and the ways to determine them Author analysis level of competitiveness of “SIL`PO FOOD” and presents ideas how to increase it |
Description: | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI: | http://local.lib/diploma/Shiryaeva.pdf |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РЕФЕРАТ КР Ширяєва 44ЦЗФН.pdf | 187,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.