Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16695
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМорозенко, К.О.-
dc.date.accessioned2023-09-13T11:30:19Z-
dc.date.available2023-09-13T11:30:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМорозенко К.О. Органiзацiя обслуговування у закладах ресторанного господарства (на прикладi ресторану "ОСА Club"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Катерина Олександрiвна Морозенко; наук. кер. Вiктор Григорович Герасименко. - ОНЕУ, 2023. - 82 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023MorozenkoK.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єктом дослідження в кваліфікаційній роботі виступає процес організації обслуговування у закладах ресторанного господарства. Предметом дослідження є сучасний стан та напрями удосконалення організації обслуговування в ресторані «OCA Club». Метою роботи є дослідження теоретичних та практичних засад організації обслуговування у закладах ресторанного господарства. У роботі проаналізовано організацію обслуговування у закладах ресторанного господарства з підходів теорії та практики. Були розглянуті поняття, елементи та значення організації обслуговування в ресторанній галузі, а також методи, що застосовуються для покращення процесу обслуговування. Особлива увага була приділена якості обслуговування в ресторанах, аналізу ресторану «OCA Club» і оцінці його організації обслуговування.en_US
dc.description.abstractThe qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The object of research in the qualification work is the process of organising service in restaurants. The object of the study is the current state and directions for improving the organisation of service in the «OCA Club» restaurant. The purpose of the work is to study the theoretical and practical principles of service organization in restaurant. The work analyzes the organisation of service in restaurants from the approaches of theory and practice. Concepts, elements and values of service organization in the restaurant industry, as well as methods used to improve the service process, were considered. Special attention was paid to the quality of the service restaurant, the analysis of the «OCA Club» restaurant and the evaluation of its service organization.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectякість обслуговуванняen_US
dc.subjectорганізація обслуговуванняen_US
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваen_US
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваen_US
dc.subjectкультура обслуговуванняen_US
dc.subjectякість їжіen_US
dc.subjectпрофесіоналізм офіціантівen_US
dc.subjectрекомендації для вдосконалення ресторанного сервісуen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectservice qualityen_US
dc.subjectservice organizationen_US
dc.subjectrestaurant business establishmentsen_US
dc.subjectrestaurant business enterprisesen_US
dc.subjectservice cultureen_US
dc.subjectfood qualityen_US
dc.subjectwaiter’s professionalismen_US
dc.subjectrecommendations for improving restaurant serviceen_US
dc.titleОрганізація обслуговування в закладах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «OCA Club»)en_US
dc.title.alternativeOrganization of service in restaurant (on the example of restaurant «OCA Club»)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Морозенко 40м.pdf180,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.