Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16697
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОстровська, А.Б.-
dc.date.accessioned2023-09-14T06:39:37Z-
dc.date.available2023-09-14T06:39:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОстровська, Альона Богданiвна Шляхи пiдвищення ефективностi функцiонування готелiв (на прикладi готелю "Vele Rosse"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Альона Богданiвна Островська; наук. кер. Наталя Степанiвна Мартинова. - ОНЕУ, 2023. - 89 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Ostrovska.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглянуто сутність та особливості поняття «ефективність функціонування підприємства готельного господарства». Вивчено методи та показники оцінки ефективності діяльності підприємств готельного господарства. Досліджено управління операційною діяльністю підприємства готельного господарства як засобу підвищення ефективності його функціонування. Проаналізовано загальну організаційно-економічну характеристику готелю «Vele rosse». Проаналізовано ефективність господарської діяльності готелю «Vele rosse». Оцінено ефективність функціонування готелю «Vele rosse» його споживачами. Запропоновано: - розроблено комплекс рекламних заходів, направлених на підвищення ефективності функціонування готелю «Vele rosse»; - визначено економічну доцільність розроблених шляхів підвищення ефективності функціонування готелю «Vele rosse».en_US
dc.description.abstractDiploma thesis identifies the essence and features of the concept of "effectiveness of operation of the hotel enterprise". The methods and indicators for evaluating the efficiency of hotel industry enterprises have been studied. The management of the operational activities of the hotel industry enterprise as a means of increasing the efficiency of its operation has been studied. The general organizational and economic characteristics of the hotel "Vele rosse" were analyzed. The efficiency of the economic activity of the hotel "Vele rosse" was analyzed. The effectiveness of the functioning of the "Vele rosse" hotel was evaluated by its consumers. Suggested: - developed a set of advertising measures aimed at improving the efficiency of the hotel "Vele rosse"; - the economic expediency of the developed ways of improving the functioning of the hotel "Vele rosse" was determined.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectготельen_US
dc.subjectготельні послугиen_US
dc.subjectготельне господарствоen_US
dc.subjectефективність діяльності підприємства готельного господарстваen_US
dc.subjectреклама готелюen_US
dc.subjecthotelen_US
dc.subjecthotel servicesen_US
dc.subjecthotel businessen_US
dc.subjecthotel business efficiencyen_US
dc.subjecthotel advertisingen_US
dc.titleШляхи підвищення ефективності функціонування готелів (на прикладі готелю «Vele Rosse»)en_US
dc.title.alternativeWays to increase the efficiency of the hotel's operation (on the example of the hotel “Velе Rosse”)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_Островська.pdf355,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.