Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16699
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСелянинов, Д.С.-
dc.date.accessioned2023-09-14T06:51:37Z-
dc.date.available2023-09-14T06:51:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСелянинов Д.С. Оцiнювання конкурентоспроможностi персоналу у закладах ресторанного господарства на прикладi ресторану "Тбiлiсо": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Дмитро Станiславович Селянинов; наук. кер. Вiктор Григорович Герасименк . - ОНЕУ, 2023. - 56 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Selyaninov.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентних відносин у сфері ресторанного господарства, розкрито сутність поняття «конкурентоспроможність персоналу» стосовно сфери ресторанних послуг. Наведено критерії та показники оцінки конкурентоспроможності працівників ресторанного сервісу. Проаналізовано господарську діяльність ресторану «Тбілісо» та роботу з персоналом, яку запроваджено у даному закладі. Здійснено аналіз механізму управління персоналом та конкурентоспроможності окремих категорій працівників з використанням критеріїв міжнародних та національних стандартів. Здійснено оцінку конкурентоспроможності персоналу підприємства методом визначення відхилень від еталону, а також шляхом розрахунку відповідного комплексного показника у закладі ресторанного господарства.en_US
dc.description.abstractThe paper examines the theoretical aspects of competitive relations in the field of restaurant business, reveals the essence of the concept of "staff competitiveness" in relation to the field of restaurant services. The criteria and indicators for assessing the competitiveness of restaurant service workers are given. The economic activity of the Tbilisi restaurant and the work with the personnel implemented in this establishment were analyzed. An analysis of the personnel management mechanism and the competitiveness of certain categories of employees was carried out using the criteria of international and national standards. The assessment of the competitiveness of the company's personnel was carried out by the method of determining deviations from the standard, as well as by calculating the corresponding complex indicator in the restaurant industry.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваen_US
dc.subjectтеорія конкуренціїen_US
dc.subjectконкурентоспроможність персоналуen_US
dc.subjectкритерії та показники конкурентоспроможності персоналуen_US
dc.subjectrestaurant enterprisesen_US
dc.subjectcompetition theoryen_US
dc.subjectpersonnel competitivenessen_US
dc.subjectcriteria and indicators of personnel competitivenessen_US
dc.titleОцінювання конкурентоспроможності персоналу у закладах ресторанного господарства « (на прикладі ресторану «Тбілісо»)en_US
dc.title.alternativeEvaluation of the competitiveness of personnel in the restaurant industry" (on the example of the restaurant "Tbiliso")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Селянінова.pdf165,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.