Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16700
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСереда, В.С.-
dc.date.accessioned2023-09-14T07:02:45Z-
dc.date.available2023-09-14T07:02:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСереда В.С. Шляхи пiдвищення конкурентоспроможностi послуг пiдприємства ресторанного господарства (на прикладi кафе-бару "Мiлано"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Владислав Сергiйович Середа; наук. кер. Iрина Миколаївна Єгупова. - ОНЕУ, 2023. - 74 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023SeredaV.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження – визначення рівня конкурентоспроможності і конкурентних переваг кафе-бару «Milano» та шляхи їх підвищення. Предметом дослідження є методичні основи механізму підвищення рівня конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства та його практичне втілення. Метою роботи є поглиблення теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності ресторанних закладів. У роботі розглянуті сучасні методологічні підходи до оцінювання конкурентоспроможності ресторанних закладів та представлені результати оцінки конкурентних позицій кафе-бару «Milano», здійснений аналіз виробничої та фінансової діяльності підприємства. Надані рекомендації щодо удосконалення конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства «Milano». За результатами дослідження обґрунтована доцільність впровадження наведених заходів та проаналізована їх економічна ефективність.en_US
dc.description.abstractThe qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of used sources. The object of the study is to determine the level of competitiveness and competitive advantages of the Milano cafe-bar and the ways to improve them. The subject of the study is the methodical basis of the mechanism of increasing the level of competitiveness of the restaurant industry and its practical implementation. The purpose of the work is to deepen the theoretical provisions and develop practical recommendations for increasing the competitiveness of restaurant establishments. The paper examines modern methodological approaches to evaluating the competitiveness of restaurants and presents the results of evaluating the competitive positions of the Milano cafe-bar, and analyzes the company's production and financial activities. Recommendations are provided for improving the competitiveness of the "Milano" restaurant industry. Based on the results of the study, the feasibility of the implementation of the above measures was substantiated and their economic efficiency was analyzed-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectрівеньen_US
dc.subjectоцінкаen_US
dc.subjectресторанний закладen_US
dc.subjectметодen_US
dc.subjectперевагиen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectlevelen_US
dc.subjectassessmenten_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectmethoden_US
dc.subjectadvantagesen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності послуг підприємства ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Мілано»)en_US
dc.title.alternativeWays of increasing the competitiveness of the services of a restaurant enterprise (on the example of the cafe-bar "Milano")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Середа В..pdf206,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.