Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16709
Назва: Організаційно-економічні засади розвитку гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Веселка»)
Інші назви: Organizational and economic principles of the gastronomic tourism development (on the example of the tour operator «Veselka»)
Автори: Волна, А.І.
Бібліографічний опис: Волна А.І. Органiзацiйно-економiчнi засади розвитку гастрономiчного туризму на прикладi туроператора "Веселка": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 242"Туризм" за освiтньою програмою"Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Алiна Iгорiвна Волна; наук. кер. Свiтлана Сергiївна Галасюк. - ОНЕУ, 2023. - 84 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: гастрономічний туризм
гастро-тури
різновиди гастрономічних турів
туроператори
страви національної кухні
gastronomic tourism
gastro-tours
types of gastronomic tours
tour operators
dishes of national cuisine
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес розвитку гастрономічного туризму на прикладі діяльності туроператора «Веселка». У роботі розглянуто сутність та різновиди гастрономічного туризму; вивчено світовий та вітчизняний досвід розвитку цього виду туризму; систематизовано відомості про особливості створення турів для гастрономічного туризму. В аналітичній частині розглянуто загальну характеристику діяльності туроператора «Веселка», зроблено аналіз асортименту турів, пропонованих ним; досліджено динаміку виробничо-економічної діяльності туроператора «Веселка»; виявлено конкурентну позицію даного туроператора серед інших туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризму. Внесені пропозиції, спрямовані на розроблення нового гастро-туру та зроблено економічне обґрунтування його впровадження в діяльність туроператора «Веселка».
The qualification work consists of three sections. The object of the study is the process of development of gastronomic tourism based on the example of the activity of the tour operator «Veselka». The work examines the essence and types of gastronomic tourism; the world and domestic experience of the development of this type of tourism was studied; information on the peculiarities of creating tours for gastronomic tourism is systematized. In the analytical part, the general characteristics of the activity of the «Veselka» tour operator were considered, the range of tours offered by it was analyzed; the dynamics of the production and economic activity of the tour operator «Veselka» was investigated; the competitive position of this tour operator among other tourist enterprises in the gastronomic tourism market was revealed. Proposals aimed at the development of a new gastro-tour were made and the economic justification of its implementation in the activities of the tour operator «Veselka» was made
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2023Volna.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волна Аліна - Реферат.pdf232,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.