Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16709
Title: Організаційно-економічні засади розвитку гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Веселка»)
Other Titles: Organizational and economic principles of the gastronomic tourism development (on the example of the tour operator «Veselka»)
Authors: Волна, А.І.
Citation: Волна А.І. Органiзацiйно-економiчнi засади розвитку гастрономiчного туризму на прикладi туроператора "Веселка": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 242"Туризм" за освiтньою програмою"Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Алiна Iгорiвна Волна; наук. кер. Свiтлана Сергiївна Галасюк. - ОНЕУ, 2023. - 84 с.
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: гастрономічний туризм
гастро-тури
різновиди гастрономічних турів
туроператори
страви національної кухні
gastronomic tourism
gastro-tours
types of gastronomic tours
tour operators
dishes of national cuisine
Abstract: Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес розвитку гастрономічного туризму на прикладі діяльності туроператора «Веселка». У роботі розглянуто сутність та різновиди гастрономічного туризму; вивчено світовий та вітчизняний досвід розвитку цього виду туризму; систематизовано відомості про особливості створення турів для гастрономічного туризму. В аналітичній частині розглянуто загальну характеристику діяльності туроператора «Веселка», зроблено аналіз асортименту турів, пропонованих ним; досліджено динаміку виробничо-економічної діяльності туроператора «Веселка»; виявлено конкурентну позицію даного туроператора серед інших туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризму. Внесені пропозиції, спрямовані на розроблення нового гастро-туру та зроблено економічне обґрунтування його впровадження в діяльність туроператора «Веселка».
The qualification work consists of three sections. The object of the study is the process of development of gastronomic tourism based on the example of the activity of the tour operator «Veselka». The work examines the essence and types of gastronomic tourism; the world and domestic experience of the development of this type of tourism was studied; information on the peculiarities of creating tours for gastronomic tourism is systematized. In the analytical part, the general characteristics of the activity of the «Veselka» tour operator were considered, the range of tours offered by it was analyzed; the dynamics of the production and economic activity of the tour operator «Veselka» was investigated; the competitive position of this tour operator among other tourist enterprises in the gastronomic tourism market was revealed. Proposals aimed at the development of a new gastro-tour were made and the economic justification of its implementation in the activities of the tour operator «Veselka» was made
Description: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/2023Volna.pdf
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Волна Аліна - Реферат.pdf232,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.