Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16714
Title: Шляхи розвитку подієвого туризму в Одеському регіоні
Other Titles: Ways of developing event tourism in the Odesa region
Authors: Дарануца, Д.О.
Citation: Дарануца Д.О. Шляхи розвитку подiєвого туризму в Одеському регiонi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 242"Туризм" за освiтньою програмою"Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Дiана Олександрiвна Дарануца; наук. кер. Iрина Володимирiвна Давиденк . - ОНЕ , 2023. - 88 с.
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: туризм
подія
подієвий туризм
туристична послуга
гастрономічний фестиваль
tourism
event
event tourism
tourist service
gastronomic festival
Abstract: Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження – процес розвитку подієвого туризму. Предметом дослідження є сукупність теоретичних і практичних аспектів організації подієвого туризму в Одеському регіоні. Метою роботи є дослідження напрямів розвитку подієвого туризму в Одеському регіоні. У роботі проаналізовано загальні поняття та стратегічні аспекти розвитку подієвого туризму. Аналізується розвиток подієвого туризму в Одеському регіоні та закордонний досвід розвитку даного виду туризму. За результатами дослідження обґрунтована доцільність застосування стратегії модифікованого продукту для Гуморини та впровадження гастрономічного фестивалю в м. Одеса
The qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The object of the research is the process of event tourism development. The subject of the research is a set of theoretical and practical aspects of the organization of event tourism in the Odesa region. The aim is to study of directions for the development of event tourism in the Odesa region. The work analyzes general concepts and strategic aspects of the development of event tourism. The development of event tourism in the Odesa region and foreign experience in the development of this type of tourism are analyzed. Based on the results of the study, the feasibility of applying the strategy of the modified product for Humorina and the introduction of the gastronomic festival in the city of Odesa is substantiated.
The qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The object of the research is the process of event tourism development. The subject of the research is a set of theoretical and practical aspects of the organization of event tourism in the Odesa region. The aim is to study of directions for the development of event tourism in the Odesa region. The work analyzes general concepts and strategic aspects of the development of event tourism. The development of event tourism in the Odesa region and foreign experience in the development of this type of tourism are analyzed. Based on the results of the study, the feasibility of applying the strategy of the modified product for Humorina and the introduction of the gastronomic festival in the city of Odesa is substantiated.
Description: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/2023Daranuca.pdf
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реферат Дарануца Д.О..pdf269,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.