Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17282
Назва: Проблеми та перспективи удосконалення діяльності ТНК харчової промисловості в Україні
Інші назви: Problems and prospects for improving the activities of TNCs in the food industry in Ukraine
Автори: Гінда, В.О.
Бібліографічний опис: Гінда В.О. Проблеми та перспективи удосконалення дiяльностi ТНК харчової промисловостi в Українi : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра : спец. 292 "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " за освiтньою програмою "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " / Валерiя Олександрiвна Гiнда ; наук. кер. Iнна Олегiвна Уханова. - ОНЕУ , 2023. - 107 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ТНК
транснаціональні корпорації
харчова промисловість
корпорація
ТНК харчової промисловості
TNC
transnational corporations
food industry
corporation
TNC of the food industry
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є ТНК харчової промисловості, що ведуть свою діяльність в Україні. У роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження діяльності ТНК, узагальнено чинники створення та функціонування ТНК харчової промисловості, розглянуто методичні підходи аналізу діяльності ТНК харчової промисловості. Здійснено аналіз передумов створення та діяльності ТНК харчової промисловості в Україні, чинників впливу ТНК харчової промисловості на економічний розвиток України та основних показників діяльності ТНК харчової промисловості в Україні. Охарактеризовано стан та проблеми діяльності ТНК харчової промисловості на вітчизняному ринку в умовах війни, визначено перспективи розвитку транснаціональних корпорацій у харчовій промисловості в Україні у післявоєнний період та запропоновано заходи із залучення та створення транснаціональних корпорацій харчової промисловості у поствоєнний період.
The master's qualification work consists of three sections. The object of the study is TNCs of the food industry operating in Ukraine. The work examines the theoretical aspects of the research of TNC activities, summarizes the factors of creation and functioning of TNCs in the food industry, and considers methodological approaches to the analysis of the activities of TNCs in the food industry. The work analyzed the prerequisites for the creation and activity of TNCs of the food industry in Ukraine, the factors of influence of TNCs of the food industry on the economic development of Ukraine, and the main indicators of the activities of TNCs of the food industry in Ukraine. The work also characterized the state and problems of the activity of TNCs in the food industry in the domestic market during the war, determined the prospects for the development of transnational corporations in the food industry in Ukraine in the post-war period, and proposed measures to attract and create transnational corporations in the food industry in the post-war period.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/24Hinda.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гінда_В_О_64м_Реферат_до_кваліф_роботи.docx.pdf287,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Hinda V.O..pdf3,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.