Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17307
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГой, В.К.-
dc.date.accessioned2024-02-20T07:49:19Z-
dc.date.available2024-02-20T07:49:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГой В.К. Перспективи впровадження iнновацiй в готельно-ресторанному бiзнесi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Управлiння готельним та ресторанним бiзнесом" / Владислав Костянтинович Гой; наук. кер. Iрина Володимирiвна Давиденко. - ОНЕУ, 2024. - 103 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/24Goi.pdf-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження перспектив впроведження інновацій в Україні та світі та розробка рекомендацій щодо впровадження інновацій в Україні , аналіз поняття та видів інновації Предмет дослідження : Аналіз перспектив впровадження іновацій в Україні та світі , та розробка рекомендацій щодо впровадження інновацій в Україні.en_US
dc.description.abstractObject of research : Implementation of innovations in the hotel and restaurant business in Ukraine and the world. Purpose: to study the prospects of innovation in Ukraine and the world and to develop recommendations for the introduction of innovations in Ukraine, analysis of the concept and types of innovation Subject of research: Analysis of the prospects for innovation in Ukraine and the world, and the development of recommendations for the introduction of innovations in Ukraine-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectінноваціїen_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectінноваційні технологіїen_US
dc.subjectinnovationsen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.subjectinnovative technologiesen_US
dc.titleПерспективи впровадження іновацій в готельно-ресторанному бізнесіen_US
dc.title.alternativeProspects for the introduction of innovations in the hotel and restaurant businessen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Гой В.К..pdf270,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Goi V.K..pdf3,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.