Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17307
Title: | Перспективи впровадження іновацій в готельно-ресторанному бізнесі |
Other Titles: | Prospects for the introduction of innovations in the hotel and restaurant business |
Authors: | Гой, В.К. |
Citation: | Гой В.К. Перспективи впровадження iнновацiй в готельно-ресторанному бiзнесi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Управлiння готельним та ресторанним бiзнесом" / Владислав Костянтинович Гой; наук. кер. Iрина Володимирiвна Давиденко. - ОНЕУ, 2024. - 103 с. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | інновації готельно-ресторанний бізнес інноваційні технології innovations hotel and restaurant business innovative technologies |
Abstract: | Метою роботи є дослідження перспектив впроведження інновацій в Україні та світі та розробка рекомендацій щодо впровадження інновацій в Україні , аналіз поняття та видів інновації Предмет дослідження : Аналіз перспектив впровадження іновацій в Україні та світі , та розробка рекомендацій щодо впровадження інновацій в Україні. Object of research : Implementation of innovations in the hotel and restaurant business in Ukraine and the world. Purpose: to study the prospects of innovation in Ukraine and the world and to develop recommendations for the introduction of innovations in Ukraine, analysis of the concept and types of innovation Subject of research: Analysis of the prospects for innovation in Ukraine and the world, and the development of recommendations for the introduction of innovations in Ukraine |
URI: | http://local.lib/diploma/24Goi.pdf |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Реферат Гой В.К..pdf | 270,52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Goi V.K..pdf | 3,11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.