Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17320
Назва: Формування фінансового потенціалу страхової компанії
Інші назви: Formation of the financial potential of the insurance company
Автори: Петров, Є.М.
Бібліографічний опис: Формування фiнансового потенцiалу страхової компанiї [Електронний ресурс] : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра :спец. 072 "Фiнанси, фiнансовий менеджмент та страхування" за освiтньою програмою "Фiнансовий та страховий менеджмент" / Євгенiй Миколайович Петров ; наук. кер. Iрина Сергiївна Лапiна . - ОНЕУ , 2024. - 122 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: фінансові ресурси
фінансовий ринок
страхування
страхова компанія
потенціал
фінансовий потенціал
страховий ринок
страхові резерви
financial resources
financial market
insurance
insurance company
potential
financial potential
insurance market
insurance reserves
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є економічні процеси формування фінансового потенціалу страхової компанії. Предметом дослідження є теоретичні та практичні складові механізму формування фінансового потенціалу страхової компанії. У роботі розкрито особливості формування фінансових ресурсів страхових компаній як основного елемента формування їх фінансового потенціалу. Проаналізовано динаміку показників фінансових ресурсів страхової компанії АТ «СК «ІНГО», зокрема, зобов’язань і власного капіталу та співвідношення між ними. Розкрито вплив цих показників на фінансовий потенціал страхової компанії. Показано, що фінансовий потенціал страховика перебуває у логічному взаємозв’язку з його інвестиційним потенціалом, який визначається обсягом фінансових ресурсів. На основі аналізу розміру страхових виплат доведено вплив фінансових ресурсів страхових компаній на їх здатність забезпечити безпеку, соціальні гарантії та стабільність у суспільстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17320
Розташовується у зібраннях:Факультет фінансів та банківської справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petrov E.M..pdf4,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
реферат Петров Є.М..pdf220,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.