Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17349
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолісник, К.В.-
dc.date.accessioned2024-02-23T08:23:01Z-
dc.date.available2024-02-23T08:23:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКолісник К.В. Формування стратегiї стiйкого функцiонування харчової промисловостi в Українi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 076"Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка , планування та управлiння бiзнесом" / Костянтин Володимирович Колiсник ; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко . - ОНЕУ , 2023. - 88 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/24Kolisnyk.pdf-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Дослідження спрямоване на аналіз процесів стратегічного планування у системі управління діяльністю харчових підприємств. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти, методи та механізми розвитку стратегічного планування у цій системі. У роботі досліджено сучасний стан харчової промисловості, стан продовольчої безпеки в Україні і світі та розроблено стратегії подальшого розвитку на основі використанні сучасних технологій. Проаналізовано структуру харчової промисловості, основні тенденції та тренди, досліджено специфіку ланцюга формування вартості в харчовій промисловості України, оцінено екологічні аспекти, вимоги до безпеки та стандарти гігієни в галузі харчової промисловості, розглянуті перспективи впровадження цифрових інструментів в галузіen_US
dc.description.abstractThe thesis consists of three chapters. The study is aimed at analyzing strategic planning processes in the management system of food enterprises. The subject of the study is the theoretical and practical aspects, methods and mechanisms of the development of strategic planning in this system. The paper examines the current state of the food industry, the state of food security in Ukraine and the world, and develops strategies for further development based on the use of modern technologies. The structure of the food industry, the main trends and trends were analyzed, the specifics of the chain of value formation in the food industry of Ukraine were investigated, environmental aspects, safety requirements and hygiene standards in the food industry were evaluated, the prospects for the introduction of digital tools in the industry were considered-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпродовольча безпекаen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectланцюги вартостіen_US
dc.subjectстратегічні напрямиen_US
dc.subjectfood safetyen_US
dc.subjectfood industryen_US
dc.subjectvalue chainsen_US
dc.subjectstrategic directionsen_US
dc.titleФормування стратегії стійкого функціонування харчової промисловості в Україніen_US
dc.title.alternativeFormation of a strategy for sustainable functioning of the food industry in Ukraineen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колісник К.В._Реферат.pdf286,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Kolisnyk K.pdf356,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.