Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17349
Title: | Формування стратегії стійкого функціонування харчової промисловості в Україні |
Other Titles: | Formation of a strategy for sustainable functioning of the food industry in Ukraine |
Authors: | Колісник, К.В. |
Citation: | Колісник К.В. Формування стратегiї стiйкого функцiонування харчової промисловостi в Українi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 076"Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка , планування та управлiння бiзнесом" / Костянтин Володимирович Колiсник ; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко . - ОНЕУ , 2023. - 88 с. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | продовольча безпека харчова промисловість ланцюги вартості стратегічні напрями food safety food industry value chains strategic directions |
Abstract: | Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Дослідження спрямоване на
аналіз процесів стратегічного планування у системі управління діяльністю харчових
підприємств. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти, методи та
механізми розвитку стратегічного планування у цій системі.
У роботі досліджено сучасний стан харчової промисловості, стан продовольчої
безпеки в Україні і світі та розроблено стратегії подальшого розвитку на основі
використанні сучасних технологій.
Проаналізовано структуру харчової промисловості, основні тенденції та тренди,
досліджено специфіку ланцюга формування вартості в харчовій промисловості України,
оцінено екологічні аспекти, вимоги до безпеки та стандарти гігієни в галузі харчової
промисловості, розглянуті перспективи впровадження цифрових інструментів в галузі The thesis consists of three chapters. The study is aimed at analyzing strategic planning processes in the management system of food enterprises. The subject of the study is the theoretical and practical aspects, methods and mechanisms of the development of strategic planning in this system. The paper examines the current state of the food industry, the state of food security in Ukraine and the world, and develops strategies for further development based on the use of modern technologies. The structure of the food industry, the main trends and trends were analyzed, the specifics of the chain of value formation in the food industry of Ukraine were investigated, environmental aspects, safety requirements and hygiene standards in the food industry were evaluated, the prospects for the introduction of digital tools in the industry were considered |
URI: | http://local.lib/diploma/24Kolisnyk.pdf |
Appears in Collections: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Колісник К.В._Реферат.pdf | 286,17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Kolisnyk K.pdf | 356,37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.