Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17354
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМінькова, А.В.-
dc.date.accessioned2024-02-23T08:48:36Z-
dc.date.available2024-02-23T08:48:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМінькова, А.В. Обгрунтування перспектив розвитку ресторанного бiзнесу на мезорiвнi (на прикладi Одеського регiону) : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 076"Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка , планування та управлiння бiзнесом" / Анастасiя Вiкторiвна Мiнькова ; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва. - ОНЕУ, 2023. - 111 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/24Minkova.pdf-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – сукупність теоретичних аспектів та обґрунтування перспектив розвитку ресторанного бізнесу на мезорівні (на прикладі Одеського регіону). У роботі розглядаються теоретичні аспекти планування розвитку сфери ресторанного бізнесу: визначено поняття «ресторанне господарство»; визначені методи розрахунку ресторанного господарства; розглянуто досвід ресторанної індустрії за кордоном. Проаналізовано місце та значення ресторанного господарства для економіки Одеського регіону та визначено сучасний стан сфери ресторанних послуг; окреслені внутрішні конкурентні переваги ресторанного господарств в Одеській області. Визначено стратегічні напрями розвитку сфери ресторанного бізнесу, надані пропозиції щодо можливих заходів активізації економічного розвитку та спрогнозовано ефективність ресторанного господарства Одеського регіону.en_US
dc.description.abstractThe thesis consists of three chapters. The object of study is theoretical aspects and justification of the prospects for the development of the restaurant business at the meso level (on the example of the Odesa region). The paper considers the theoretical aspects of planning the development of the restaurant business: the concept of "restaurant business" has been defined; methods of restaurant business calculation have been defined; the experience of the restaurant industry abroad has been considered. The place and importance of the restaurant industry for the economy of the Odesa region has been analyzed and the current state of the restaurant services sector has been determined; the internal competitive advantages of restaurant businesses in Odesa region have been outlined. The strategic directions of the development of the restaurant business sphere have been determined, proposals have been made regarding possible measures to activate economic development, and the efficiency of the restaurant economy of the Odesa region has been predicted-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectстратегічні напрямиen_US
dc.subjectрозрахунок розвиткуen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.subjectпрогноз показниківen_US
dc.subjectзабезпеченість закладамиen_US
dc.titleОбґрунтування перспектив розвитку ресторанного бізнесу на мезорівні (на прикладі Одеського регіону)en_US
dc.title.alternativeJustification of the prospects for the development of the restaurant business at the meso level (on the example of the Odesa region)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Minkova A..pdf660,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Мінькова А.В.__Реферат.pdf587,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.