Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17354
Title: | Обґрунтування перспектив розвитку ресторанного бізнесу на мезорівні (на прикладі Одеського регіону) |
Other Titles: | Justification of the prospects for the development of the restaurant business at the meso level (on the example of the Odesa region) |
Authors: | Мінькова, А.В. |
Citation: | Мінькова, А.В. Обгрунтування перспектив розвитку ресторанного бiзнесу на мезорiвнi (на прикладi Одеського регiону) : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 076"Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка , планування та управлiння бiзнесом" / Анастасiя Вiкторiвна Мiнькова ; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва. - ОНЕУ, 2023. - 111 с. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | ресторанне господарство стратегічні напрями розрахунок розвитку харчові технології прогноз показників забезпеченість закладами |
Abstract: | Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – сукупність теоретичних аспектів та обґрунтування перспектив розвитку ресторанного бізнесу на мезорівні (на прикладі Одеського регіону).
У роботі розглядаються теоретичні аспекти планування розвитку сфери ресторанного бізнесу: визначено поняття «ресторанне господарство»; визначені методи розрахунку ресторанного господарства; розглянуто досвід ресторанної індустрії за кордоном.
Проаналізовано місце та значення ресторанного господарства для економіки Одеського регіону та визначено сучасний стан сфери ресторанних послуг; окреслені внутрішні конкурентні переваги ресторанного господарств в Одеській області.
Визначено стратегічні напрями розвитку сфери ресторанного бізнесу, надані пропозиції щодо можливих заходів активізації економічного розвитку та спрогнозовано ефективність ресторанного господарства Одеського регіону. The thesis consists of three chapters. The object of study is theoretical aspects and justification of the prospects for the development of the restaurant business at the meso level (on the example of the Odesa region). The paper considers the theoretical aspects of planning the development of the restaurant business: the concept of "restaurant business" has been defined; methods of restaurant business calculation have been defined; the experience of the restaurant industry abroad has been considered. The place and importance of the restaurant industry for the economy of the Odesa region has been analyzed and the current state of the restaurant services sector has been determined; the internal competitive advantages of restaurant businesses in Odesa region have been outlined. The strategic directions of the development of the restaurant business sphere have been determined, proposals have been made regarding possible measures to activate economic development, and the efficiency of the restaurant economy of the Odesa region has been predicted |
URI: | http://local.lib/diploma/24Minkova.pdf |
Appears in Collections: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Minkova A..pdf | 660,11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Мінькова А.В.__Реферат.pdf | 587,57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.