Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17390
Назва: Дослідження тенденцій та перспектив розвитку ринку чаю та кави в Україні
Інші назви: Study of trends and prospects for the development of the tea and coffee market in Ukraine
Автори: Гузинська, А.М.
Милашко, О.Г.
Guzynska, A.
Mylashko, O.
Бібліографічний опис: Гузинська, А. М. Дослідження тенденцій та перспектив розвитку ринку чаю та кави / А. М. Гузинська, О. Г. Милашко // Статистика – інструмент соціально-економічних досліджень : зб. наук. студ. праць. – 2023. – Вип. 9. – Ч. 1. – С. 41 – 47.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: кава
чай
шкідливі властивості
користь
постійне населення
Державна служба статистики
coffee
tea
harmful properties
harmful substances
permanent population
State Statistics Service
Короткий огляд (реферат): Розглянуто позитивний і негативний вплив чаю й кави на організм людини. Проаналізовано динаміку споживання чаю та кави в Україні за 2021-2022 рр. Проаналізовано обсяг виробництва даних напоїв в Україні з 2014 по 2022 роки.
The positive and negative effects of tea and coffee on the human body are considered. The dynamics of tea and coffee consumption in Ukraine for 2021-2022 have been analyzed. The volume of production of these beverages in Ukraine from 2014 to 2022 was analyzed
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17390
Розташовується у зібраннях:2023. Випуск 9, Частина 1
Кафедра статистики та математичних методів в економіці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
41-47.pdf625,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.