Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17390
Назва: | Дослідження тенденцій та перспектив розвитку ринку чаю та кави в Україні |
Інші назви: | Study of trends and prospects for the development of the tea and coffee market in Ukraine |
Автори: | Гузинська, А.М. Милашко, О.Г. Guzynska, A. Mylashko, O. |
Бібліографічний опис: | Гузинська, А. М. Дослідження тенденцій та перспектив розвитку ринку чаю та кави / А. М. Гузинська, О. Г. Милашко // Статистика – інструмент соціально-економічних досліджень : зб. наук. студ. праць. – 2023. – Вип. 9. – Ч. 1. – С. 41 – 47. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | кава чай шкідливі властивості користь постійне населення Державна служба статистики coffee tea harmful properties harmful substances permanent population State Statistics Service |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто позитивний і негативний вплив чаю й кави на організм людини. Проаналізовано динаміку споживання чаю та кави в Україні за 2021-2022 рр. Проаналізовано обсяг виробництва даних напоїв в Україні з 2014 по 2022 роки. The positive and negative effects of tea and coffee on the human body are considered. The dynamics of tea and coffee consumption in Ukraine for 2021-2022 have been analyzed. The volume of production of these beverages in Ukraine from 2014 to 2022 was analyzed |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17390 |
Розташовується у зібраннях: | 2023. Випуск 9, Частина 1 Кафедра статистики та математичних методів в економіці |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
41-47.pdf | 625,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.