Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17580
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВискребець, В.О.-
dc.contributor.authorViskrebets, V.-
dc.date.accessioned2024-05-10T06:38:02Z-
dc.date.available2024-05-10T06:38:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВискребець В. О. Молекулярна гастрономія як інноваційна технологія в закладах ресторанного господарства / В. О. Вискребець // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 38-41.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17580-
dc.descriptionНауковий керівник Бедрадіна Г. К.en_US
dc.description.abstractРесторанний бізнес є одним з найприбутковіших у світі. За останні роки в багатьох країнах Західної Європи спостерігається збільшення витрат клієнтів на проведення дозвілля саме в закладах ресторанного бізнесу. На сьогоднішній день ресторани готові запропонувати своїм споживачам професійну організацію усіх можливих форм заходів: фуршет, банкет, coffee-break, презентація, дипломатичний прийом, барбекю тощо. Технічне оснащення сучасних ресторанів дозволяє максимально відповідати побажанням клієнтівen_US
dc.description.abstractThe restaurant business is one of the most profitable in the world. In the future, in the rich countries of Western Europe, there is an increase in customer spending on investments in the restaurant business. Today, restaurants are ready to provide their guests with a professional organization of all possible forms of visits: buffet, banquet, coffee-break, presentation, diplomatic reception, barbecue, etc. The technical equipment of our current restaurants allows us to provide maximum satisfaction to our clients.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectмолекулярна гастрономіяen_US
dc.subjectінноваційна технологіяen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectmolecular gastronomyen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectInnovative technologyen_US
dc.titleМолекулярна гастрономія як інноваційна технологія в закладах ресторанного господарстваen_US
dc.title.alternativeMolecular gastronomy as an innovative technology in the foundations of the restaurant kingdomen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
38-41.pdf351,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.