Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17723
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаліновська, Ю.М.-
dc.date.accessioned2024-06-06T08:49:06Z-
dc.date.available2024-06-06T08:49:06Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМаліновська Ю.М. Управлiння конкурентоспроможнiстю пiдприємства ресторанного бiзнесу: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Юлiя Максимiвна Малiновська; наук. кер. Олена Миколаївна Данчева. - ОНЕУ, 2024. - 55 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2024Malinovska.pdf-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу, визначення факторів впливу на конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу, методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано стан галузі громадського харчування, загальна характеристика ресторану «Mr.Chef» та аналіз основних показників його діяльності. Запропоновано заходи з удосконалення управління конкурентоспроможністю ресторану «Mr.Chef»en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects competitiveness of restaurant business enterprises, determination of influencing factors on the competitiveness of restaurant business enterprises, methods of assessing enterprise competitiveness. Author analysis the state of the catering industry, the general characteristics of the restaurant "Mr.Chef" and the analysis of the main indicators of its activity. Measures to improve management of the competitiveness of the "Mr.Chef" restaurant are proposed-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесуen_US
dc.title.alternativeManagement of the competitiveness of the restaurant business enterpriseen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_Маліновська.pdf317,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Malinovska1.pdf2,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.