Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17727
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкачук, О.В.-
dc.date.accessioned2024-06-06T09:12:53Z-
dc.date.available2024-06-06T09:12:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТкачук, О.В. Управлiння конкурентоспроможнiстю пекарнi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Олена Владиславiвна Ткачук; наук. кер. Валентина Вiкторiвна Горбатюк. - ОНЕУ, 2024. - 61 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2024Tkachuk.pdf-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства Проаналізовано поточний стан підприємства та визначено основні тенденції ринку хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів. Проведено порівняльну оцінку ТОВ «Сімейна пекарня» відносно конкурентів для визначення рівня його конкурентоспроможності. Розроблено рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Сімейна пекарня», а саме запропоновано розширення асортименту виробництва за рахунок впровадження лінійки безглютенової продукціїen_US
dc.description.abstractThe paper examines the theoretical aspects of managing the enterprise's competitiveness. The current state of the enterprise is analyzed and the main trends of the bakery and flour confectionery market are determined. A comparative assessment of "Family Bakery" LLC with respect to competitors was conducted to determine the level of its competitiveness. Recommendations have been developed to increase the competitiveness of "Family Bakery" LLC, namely, it is proposed to expand the range of production due to the introduction of a line of gluten-free products-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectконкурентний аналізen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectcompetitive analysisen_US
dc.titleУправління конкурентоспроможністю пекарніen_US
dc.title.alternativeManagement of bakery competitivenessen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Ткачук.pdf216,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Tkachuk1.pdf2,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.