Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17733
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗіско, А.В.-
dc.date.accessioned2024-06-07T10:35:24Z-
dc.date.available2024-06-07T10:35:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗіско А.В. Управлiння конкурентоспроможнiстю пiдприємства ресторанного бiзнесу: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Анастасiя Вячеславiвна Зiско; наук. кер. Руслан Михайлович Волчек. - ОНЕУ, 2024. - 60 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17733-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто методику вивчення та аналізу конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано фактори, які на неї впливають, наведено переваги та недоліки основних методів її вивчення. Аналіз галузі громадського харчування в Україні дав можливість виділити основні проблеми та перспективи ресторанного бізнесу. Проаналізовано ресторан «Pizza-bar Римські пекарні», визначено основні фінансові показники його. Для підвищення конкурентоспроможності закладу запропоновано розробити та запровадити власну програму лояльності; розробити меню з вказанням точної кількості вуглеводів, білків та жирів; створити програму кулінарних майстер-класів. Розрахунок показників ефективності реалізації даних заходів свідчить, що вони є економічно привабливими та доцільними.en_US
dc.description.abstractThe study examines the methodology for studying and analyzing the competitiveness of an enterprise. It analyzes the factors influencing it and outlines the advantages and disadvantages of the main methods used for its examination. The analysis of the food service industry in Ukraine has identified the main problems and prospects of the restaurant business. The "Pizza-bar Rym's Bakeries" restaurant was analyzed, and its key financial indicators were determined. To enhance the competitiveness of the establishment, it is proposed to develop and implement a loyalty program, create a menu indicating the exact amount of carbohydrates, proteins, and fats, and establish a culinary masterclass program. The calculation of the effectiveness indicators of these measures indicates that they are economically attractive and feasible.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectконкуренціяen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectгалузь громадського харчуванняen_US
dc.subjectпрограма лояльностіen_US
dc.subjectcompetitionen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectfood service industryen_US
dc.subjectloyalty programen_US
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесуen_US
dc.title.alternativeManagement of competitive advantages of the restaurant business enterpriseen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Зіско.pdf196,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Zisko.pdf887,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.