Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17734
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ігнатьєва, В.М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-07T10:40:30Z | - |
dc.date.available | 2024-06-07T10:40:30Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ігнатьєва В.М. Управлiння якiстю та конкурентоспроможнiстю: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Вiкторiя Миколаївна Iгнатьєва; наук. кер. Свiтлана Юлiанiвна Ясинська. - ОНЕУ, 2024. - 71 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17734 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ПРАТ ВО «Одеський консервний завод». Запропоновано заходи з удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції ПРАТ ВО «Одеський консервний завод», що полягають оновленні виробничого обладнання | en_US |
dc.description.abstract | Theoretical aspects of quality management and enterprise competitiveness are considered in the work. The financial and economic activity, business environment and competitiveness of PJSC "Production Union" ODESSKIY KONSERVNY ZAVOD" are analyzed. Measures to improve the quality management and competitiveness of the products of PJSC "Production Union" ODESSKIY KONSERVNY ZAVOD" are proposed, which consist in updating the production equipment. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | підприємство | en_US |
dc.subject | управління | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | enterprise | en_US |
dc.subject | management | en_US |
dc.subject | quality | en_US |
dc.subject | competitiveness | en_US |
dc.title | Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції овочеконсервного підприємства | en_US |
dc.title.alternative | Management of the quality and competitiveness of products of the vegetable canning enterprise | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ігнатьєва_реферат.pdf | 106,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
2024Ignatyeva.pdf | 629,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.