Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17734
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІгнатьєва, В.М.-
dc.date.accessioned2024-06-07T10:40:30Z-
dc.date.available2024-06-07T10:40:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІгнатьєва В.М. Управлiння якiстю та конкурентоспроможнiстю: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Вiкторiя Миколаївна Iгнатьєва; наук. кер. Свiтлана Юлiанiвна Ясинська. - ОНЕУ, 2024. - 71 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17734-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ПРАТ ВО «Одеський консервний завод». Запропоновано заходи з удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції ПРАТ ВО «Одеський консервний завод», що полягають оновленні виробничого обладнанняen_US
dc.description.abstractTheoretical aspects of quality management and enterprise competitiveness are considered in the work. The financial and economic activity, business environment and competitiveness of PJSC "Production Union" ODESSKIY KONSERVNY ZAVOD" are analyzed. Measures to improve the quality management and competitiveness of the products of PJSC "Production Union" ODESSKIY KONSERVNY ZAVOD" are proposed, which consist in updating the production equipment.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectenterpriseen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.subjectqualityen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.titleУправління якістю та конкурентоспроможністю продукції овочеконсервного підприємстваen_US
dc.title.alternativeManagement of the quality and competitiveness of products of the vegetable canning enterpriseen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ігнатьєва_реферат.pdf106,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Ignatyeva.pdf629,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.