Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17734
Title: Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції овочеконсервного підприємства
Other Titles: Management of the quality and competitiveness of products of the vegetable canning enterprise
Authors: Ігнатьєва, В.М.
Citation: Ігнатьєва В.М. Управлiння якiстю та конкурентоспроможнiстю: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Вiкторiя Миколаївна Iгнатьєва; наук. кер. Свiтлана Юлiанiвна Ясинська. - ОНЕУ, 2024. - 71 с.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: підприємство
управління
якість
конкурентоспроможність
enterprise
management
quality
competitiveness
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ПРАТ ВО «Одеський консервний завод». Запропоновано заходи з удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції ПРАТ ВО «Одеський консервний завод», що полягають оновленні виробничого обладнання
Theoretical aspects of quality management and enterprise competitiveness are considered in the work. The financial and economic activity, business environment and competitiveness of PJSC "Production Union" ODESSKIY KONSERVNY ZAVOD" are analyzed. Measures to improve the quality management and competitiveness of the products of PJSC "Production Union" ODESSKIY KONSERVNY ZAVOD" are proposed, which consist in updating the production equipment.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17734
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ігнатьєва_реферат.pdf106,57 kBAdobe PDFView/Open
2024Ignatyeva.pdf629,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.