Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17753
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorРемігайло, І.Ю.-
dc.contributor.authorShykina, O.-
dc.contributor.authorRemigailo, I.-
dc.date.accessioned2024-06-10T05:44:18Z-
dc.date.available2024-06-10T05:44:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifierУДК 338.488.2:640.41-
dc.identifier.citationШикіна О. В. Міжнародна готельна індустрія / О. В. Шикіна, І. Ю. Ремігайло // Методичні вказівки до вивчення дисципліни (глосарій) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація готельно-ресторанної справи». – Одеса : ОНЕУ, 2023. – 31 c. – Режим доступу: http://surl.li/ssxmnen_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17753-
dc.description.abstractВказівки включають глосарій, що містить ключові терміни та поняття, які необхідні для глибокого розуміння міжнародної готельної індустрії. Методичні матеріали сприяють формуванню теоретичних знань і практичних навичок, необхідних для аналізу та управління готельними підприємствами на міжнародному рівні. Вони також забезпечують підтримку в самостійній роботі студентів, допомагаючи їм орієнтуватися в спеціалізованій термінології та застосовувати її в професійній діяльності.en_US
dc.description.abstractThe guidelines include a glossary containing key terms and concepts that are essential for a thorough understanding of the international hotel industry. Methodical materials contribute to the formation of theoretical knowledge and practical skills necessary for the analysis and management of hotel enterprises at the international level. They also provide support in the independent work of students, helping them navigate specialized terminology and apply it in their professional activities.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectМіжнародна готельна індустріяen_US
dc.subjectготельно-ресторанна справаen_US
dc.subjectглосарійen_US
dc.subjectсамостійна роботаen_US
dc.subjectметодичні вказівкиen_US
dc.subjectInternational hotel industryen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.subjectglossaryen_US
dc.subjectindependent worken_US
dc.subjectmethodological guidelinesen_US
dc.titleМіжнародна готельна індустріяen_US
dc.title.alternativeInternational Hotel Industryen_US
dc.typeMethodical instructionsen_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
31 с.pdf501,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.