Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17753
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шикіна, О.В. | - |
dc.contributor.author | Ремігайло, І.Ю. | - |
dc.contributor.author | Shykina, O. | - |
dc.contributor.author | Remigailo, I. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-10T05:44:18Z | - |
dc.date.available | 2024-06-10T05:44:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier | УДК 338.488.2:640.41 | - |
dc.identifier.citation | Шикіна О. В. Міжнародна готельна індустрія / О. В. Шикіна, І. Ю. Ремігайло // Методичні вказівки до вивчення дисципліни (глосарій) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація готельно-ресторанної справи». – Одеса : ОНЕУ, 2023. – 31 c. – Режим доступу: http://surl.li/ssxmn | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17753 | - |
dc.description.abstract | Вказівки включають глосарій, що містить ключові терміни та поняття, які необхідні для глибокого розуміння міжнародної готельної індустрії. Методичні матеріали сприяють формуванню теоретичних знань і практичних навичок, необхідних для аналізу та управління готельними підприємствами на міжнародному рівні. Вони також забезпечують підтримку в самостійній роботі студентів, допомагаючи їм орієнтуватися в спеціалізованій термінології та застосовувати її в професійній діяльності. | en_US |
dc.description.abstract | The guidelines include a glossary containing key terms and concepts that are essential for a thorough understanding of the international hotel industry. Methodical materials contribute to the formation of theoretical knowledge and practical skills necessary for the analysis and management of hotel enterprises at the international level. They also provide support in the independent work of students, helping them navigate specialized terminology and apply it in their professional activities. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | Міжнародна готельна індустрія | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | en_US |
dc.subject | глосарій | en_US |
dc.subject | самостійна робота | en_US |
dc.subject | методичні вказівки | en_US |
dc.subject | International hotel industry | en_US |
dc.subject | hotel and restaurant business | en_US |
dc.subject | glossary | en_US |
dc.subject | independent work | en_US |
dc.subject | methodological guidelines | en_US |
dc.title | Міжнародна готельна індустрія | en_US |
dc.title.alternative | International Hotel Industry | en_US |
dc.type | Methodical instructions | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
31 с.pdf | 501,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.