Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17802
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вікторова, А.П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-18T10:54:54Z | - |
dc.date.available | 2024-06-18T10:54:54Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Вікторова А.П. Шляхи пiдвищення якостi послуг на пiдприємствi готельного господарства: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец.242 "Туризм" за освiтньою програмою" Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Анастасiя Павлiвна Вiкторова; наук. кер. Наталя Валерiївна Нєчева. - ОНЕУ, 2024. - 65 c. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2024Viktorova.pdf | - |
dc.description.abstract | У роботі досліджено поняття та особливості якості готельних послуг, вивчено механізми управління якістю послуг у готелях, проаналізовано методи оцінки якості надання послуг на підприємствах готельного господарства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність готельного комплексу «Bristol Hotel Odesa», оцінено якість послуг у готельному комплексі «Bristol Hotel Odesa», оцінено конкурентну позицію готелю «Bristol Hotel Odesa» для вивчення можливостей щодо підвищення якості надання послуг. Надано пропозиції щодо удосконалення якості послуг у «Bristol Hotel Odesa», запропоновано шляхи підвищення якості послуг у готельному комплексі «Bristol Hotel Odesa». | en_US |
dc.description.abstract | The concept and features of the quality of hotel services were studied in the work, the mechanisms of managing the quality of services in hotels were studied, and the methods of assessing the quality of service provision at hotel enterprises were analyzed. The financial and economic activity of the hotel complex "Bristol Hotel Odesa" was analyzed, the quality of services in the hotel complex "Bristol Hotel Odesa" was evaluated, the competitive position of the hotel "Bristol Hotel Odesa" was evaluated in order to study opportunities for improving the quality of services. Proposals for improving the quality of services at "Bristol Hotel Odesa" were provided, ways to improve the quality of services at the "Bristol Hotel Odesa" hotel complex were suggested | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | управління рестораном | en_US |
dc.subject | управління персоналом ресторану | en_US |
dc.subject | якість ресторанних послуг | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | restaurant management | en_US |
dc.subject | restaurant personnel management | en_US |
dc.subject | quality of restaurant services | en_US |
dc.subject | restaurant | en_US |
dc.title | Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві готельного господарства | en_US |
dc.title.alternative | Ways of improving the quality of services at the hotel industry | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вікторова А.П. реферат.pdf | 519,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Viktorova2024.pdf | 2,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.