Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17827
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦушко, Г.О.-
dc.date.accessioned2024-06-19T11:13:58Z-
dc.date.available2024-06-19T11:13:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЦушко Г.О. Гастрономiчний досвiд у кондитерськiй справi: дослiдження сучасних тенденцiй та споживчих переваг: квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Георгiй Олегович Цушко; наук. кер. Валентина Григорiвна Захарчук. - ОНЕУ, 2024. - 78 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2024Tsushko.pdf-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження роботи - є організаційно-економічні процеси розвитку гастрономічного досвіду у кондитерській справі на ТОВ «Моцарт». Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та практичні аспекти дослідження розвитку гастрономічного досвіду у кондитерській справі. Мета кваліфікаційної роботи полягає у вивченні гастрономічного досвіду у кондитерській справі на прикладі ТОВ «Моцарт». У роботі досліджено сутність та поняття гастрономічного туризму; проаналізовано сучасні тенденції в кондитерській справі; вивчено особливості споживчих переваг у кондитерській галузі. Наведено загальну характеристику ресторану «Моцарт». Обґрунтовано особливості гастрономічного досвіду у кондитерській справі ресторану «Моцарт». Розроблено пропозиції вдосконалення гастрономічного досвіду та оцінено ефективність пропозицій.en_US
dc.description.abstractThe qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of references. The object of research of the work is the organizational and economic processes of developing gastronomic experience in confectionery business at LLC "Mozart". The subject of the study includes theoretical, methodological, and practical aspects of researching the development of gastronomic experience in the confectionery business. The goal of the qualification work is to study gastronomic experience in the confectionery business using the example of LLC "Mozart". The work examines the essence and concept of gastronomic tourism; current trends in confectionery are analyzed; the peculiarities of consumer preferences in the confectionery industry are studied. The general characteristics of the restaurant "Mozart" are given. The peculiarities of the gastronomic experience in the pastry business of the restaurant "Mozart" are substantiated. Suggestions for improving the gastronomic experience were developed and the effectiveness of the suggestions was evaluated.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectгастрономічний досвідen_US
dc.subjectкондитерська справаen_US
dc.subjectтуризмen_US
dc.subjectфінансово-економічний аналізen_US
dc.subjectвнутрішній туризмen_US
dc.subjectвнутрішній туризмen_US
dc.subjectуправління рестораномen_US
dc.subjectуправління персоналом ресторануen_US
dc.subjectякість ресторанних послугen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectgastronomic experienceen_US
dc.subjectconfectioneryen_US
dc.subjecttourismen_US
dc.subjectfinancial and economic analysisen_US
dc.subjectdomestic tourismen_US
dc.subjectmilitary statusen_US
dc.subjectrestaurant managementen_US
dc.subjectrestaurant personnel managementen_US
dc.subjectquality of restaurant servicesen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.titleГастрономічний досвід у кондитерській справі: дослідження сучасних тенденцій та споживчих перевагen_US
dc.title.alternativeGastronomic experience in confectionery: a study of modern trends and consumer preferencesen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tsushko2024.pdf3,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат_Цушко Георгій.pdf597,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.