Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17827
Назва: Гастрономічний досвід у кондитерській справі: дослідження сучасних тенденцій та споживчих переваг
Інші назви: Gastronomic experience in confectionery: a study of modern trends and consumer preferences
Автори: Цушко, Г.О.
Бібліографічний опис: Цушко Г.О. Гастрономiчний досвiд у кондитерськiй справi: дослiдження сучасних тенденцiй та споживчих переваг: квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Георгiй Олегович Цушко; наук. кер. Валентина Григорiвна Захарчук. - ОНЕУ, 2024. - 78 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанне господарство
гастрономічний досвід
кондитерська справа
туризм
фінансово-економічний аналіз
внутрішній туризм
внутрішній туризм
управління рестораном
управління персоналом ресторану
якість ресторанних послуг
ресторан
restaurant business
gastronomic experience
confectionery
tourism
financial and economic analysis
domestic tourism
military status
restaurant management
restaurant personnel management
quality of restaurant services
restaurant
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження роботи - є організаційно-економічні процеси розвитку гастрономічного досвіду у кондитерській справі на ТОВ «Моцарт». Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та практичні аспекти дослідження розвитку гастрономічного досвіду у кондитерській справі. Мета кваліфікаційної роботи полягає у вивченні гастрономічного досвіду у кондитерській справі на прикладі ТОВ «Моцарт». У роботі досліджено сутність та поняття гастрономічного туризму; проаналізовано сучасні тенденції в кондитерській справі; вивчено особливості споживчих переваг у кондитерській галузі. Наведено загальну характеристику ресторану «Моцарт». Обґрунтовано особливості гастрономічного досвіду у кондитерській справі ресторану «Моцарт». Розроблено пропозиції вдосконалення гастрономічного досвіду та оцінено ефективність пропозицій.
The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of references. The object of research of the work is the organizational and economic processes of developing gastronomic experience in confectionery business at LLC "Mozart". The subject of the study includes theoretical, methodological, and practical aspects of researching the development of gastronomic experience in the confectionery business. The goal of the qualification work is to study gastronomic experience in the confectionery business using the example of LLC "Mozart". The work examines the essence and concept of gastronomic tourism; current trends in confectionery are analyzed; the peculiarities of consumer preferences in the confectionery industry are studied. The general characteristics of the restaurant "Mozart" are given. The peculiarities of the gastronomic experience in the pastry business of the restaurant "Mozart" are substantiated. Suggestions for improving the gastronomic experience were developed and the effectiveness of the suggestions was evaluated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2024Tsushko.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tsushko2024.pdf3,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат_Цушко Георгій.pdf597,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.