Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17888
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтарова, А.Ю.-
dc.date.accessioned2024-06-25T12:10:02Z-
dc.date.available2024-06-25T12:10:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСтарова А.Ю. Економiчне обгрунтування створення кафе "Ласунка": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Анастасiя Юрiївна Старова; Оксана Сергiївна Кiчук . - ОНЕУ, 2024. - 77 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17888-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері ресторанного бізнесу: наведено характеристику бізнес-ідеї започаткування власної справи у сфері послуг; розглянуто умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного господарства; обґрунтовано вибір організаційно-правової форми підприємницької діяльності та системи оподаткування. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку ресторанних послуг міста Одеси; оцінено внутрішні конкурентні переваги підприємства; сформовано витрати на створення та функціонування кафе. Спрогнозовано прибуток від реалізації проєкту кафе «Ласунка»; розраховано показники економічної ефективності для проєкту кафе; проаналізовано можливості ризиків та заходи щодо їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe paper examines the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine in the field of restaurant business: the characteristics of the business idea of starting one's own business in the service sector are given; considered the conditions of organization and implementation of business activities in Ukraine in the field of restaurant business; the choice of the organizational and legal form of entrepreneurial activity and the taxation system is substantiated. The competitive environment in the market of restaurant services in the city of Odessa was analyzed; internal competitive advantages of the enterprise were assessed; expenses for the creation and operation of the cafe have been formed. The profit from the implementation of the "Lasunka" cafe project is predicted; indicators of economic efficiency for the cafe project were calculated; the possibilities of risks and measures to minimize them are analyzed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.subjectcostsen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування створення кафе «Ласунка»en_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation for the project of creation of the cafe “Lasunka”en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Старова А. Ю._Реферат.pdf496,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Starova.pdf2,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.