Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17905
Title: Економічне обґрунтування проєкту створення виробництва заморожених напівфабрикатів
Other Titles: Economic substantiation for the project to establish the production of frozen semi-finished products
Authors: Корецька, О.П.
Citation: Корецька О.П. Економiчне обгрунтування проєкту створення виробництва заморожених напiвфабрикатiв: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Олександра Петрiвна Корецьк ; наук. кер. Едуард Андрiйович Каражи . - ОНЕ , 2024. - 71 с.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: виробництво
ринок заморожених напівфабрикатів
харчовий продукт
страва
аналіз
production
frozen semi-finished products market
food product
dish
analysis
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері виробництва продуктів харчування: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері виробництва продуктів харчування; обґрунтовані організаційно-правова форма и система оподаткування новоствореного центру. Проаналізовано конкурентне середовище в сфері виробництва продуктів харчування в м. Одеса та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проєкт створення виробництва заморожених напівфабрикатів. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від продажу заморожених напівфабрикатів. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації
The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in the field of food production: the business idea of starting one's own business is considered; the regulatory and legal regulation of business activity in Ukraine in the field of food production is investigated; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are substantiated. The competitive environment in the field of food production in Odesa was analyzed and the internal advantages of project being created were determined. The costs for the creation and operation of frozen semi-finished products have been calculated. Profit from the sale of products and services is forecast. An assessment of the economic efficiency of the project was carried out. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed
URI: http://local.lib/diploma/2024Koretskaya.pdf
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Корецька Олександра Петрівна___Реферат.pdf510,23 kBAdobe PDFView/Open
Koretskaya2024.pdf646,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.