Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17913
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чишкала, Д.О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-26T11:57:25Z | - |
dc.date.available | 2024-06-26T11:57:25Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Чишкала Д.О. Економiчне обгрунтування проєкту створення закладу швидкого харчування: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Данило Олегович Чишкала; наук. кер. Едуард Андрiйович Каражия . - ОНЕУ, 2024. - 73 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17913 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері швидкого харчування: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері швидкого харчування; обґрунтовані організаційно- правова форма и система оподаткування новоствореного центру. Проаналізовано конкурентне середовище в сфері швидкого харчування в м. Одеса та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проєкт створення їдальні. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від продажу страв. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | business planning». Odessa National Economics University. Odesa, 2024. The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in the field of fast food: the business idea of starting one's own business is considered; the regulatory and legal regulation of business activity in Ukraine in the field fast food is investigated; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are substantiated. The competitive environment in the field of fast food in Odesa was analyzed and the internal advantages of project being created were determined. The costs for the creation and operation of fast food establishment have been calculated. Profit from the sale of products and services is forecast. An assessment of the economic efficiency of the project was carried out. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | заклад | en_US |
dc.subject | сфера швидкого харчування | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | страва | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | establishment | en_US |
dc.subject | fast food industry | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | dish | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.title | Економічне обгрунтування проєкту створення закладу швидкого харчування | en_US |
dc.title.alternative | Economic substantiation of the project of creating a fast food café | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чишкала_Д._реферат.pdf | 312,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
2024Chishkala.pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.