Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17913
Title: Економічне обгрунтування проєкту створення закладу швидкого харчування
Other Titles: Economic substantiation of the project of creating a fast food café
Authors: Чишкала, Д.О.
Citation: Чишкала Д.О. Економiчне обгрунтування проєкту створення закладу швидкого харчування: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Данило Олегович Чишкала; наук. кер. Едуард Андрiйович Каражия . - ОНЕУ, 2024. - 73 с.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: заклад
сфера швидкого харчування
ресторанний бізнес
страва
ресторанне господарство
establishment
fast food industry
restaurant business
dish
restaurant business
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері швидкого харчування: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері швидкого харчування; обґрунтовані організаційно- правова форма и система оподаткування новоствореного центру. Проаналізовано конкурентне середовище в сфері швидкого харчування в м. Одеса та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проєкт створення їдальні. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від продажу страв. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації.
business planning». Odessa National Economics University. Odesa, 2024. The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in the field of fast food: the business idea of starting one's own business is considered; the regulatory and legal regulation of business activity in Ukraine in the field fast food is investigated; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are substantiated. The competitive environment in the field of fast food in Odesa was analyzed and the internal advantages of project being created were determined. The costs for the creation and operation of fast food establishment have been calculated. Profit from the sale of products and services is forecast. An assessment of the economic efficiency of the project was carried out. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17913
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чишкала_Д._реферат.pdf312,96 kBAdobe PDFView/Open
2024Chishkala.pdf2,05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.