Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18016
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІжикевич, Ю.В.-
dc.date.accessioned2024-07-29T08:50:21Z-
dc.date.available2024-07-29T08:50:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІжикевич Ю.В. Стратегiя маркетингу для пiдвищеннi конкурентоспроможностi пiдприємства пiд час вiйни: на прикладi ТОВ "Пекiн": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 075 "Маркетинг" за освiтньою програмою "Маркетинг та мiжнародна логiстика" / Юлiя Вадимiвна Iжикевич; наук. кер. Аркадiй Олексiйович Губерник. - ОНЕУ, 2024. - 85 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2024Izhikevich.pdf-
dc.description.abstractАктуальність теми. Перебудова системи управління національною економікою створила якісно нові умови функціонування підприємств ресторанного господарства, що потребує реформування системи управління, підвищення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства в нових умовах. Предметом дослідження є сукупність теоретичних і практичних знань з економічного аналізу, обліку, фінансових результатів підприємства. Об’єктом дослідження э Товариство з обмеженою відповідальністю «Пекін»,(ресторан Китайської кухні) основна ділянка діяльності якого припадає на реалізацію продуктів харчування. Теоретичною основою э навчальні та методичні посібники з аналізу господарської діяльності, дані статистичних збірників, статті з економічних періодичних видань, праці сучасних економістів з досліджуваних питань, тощо з питань управління закладами ресторанного господарства, конкурентоспроможності, нормативні документи, аналітичні узагальнення, що характеризують стан розвитку закладів ресторанного господарства в місті Миколаїв. Практичною основою є данні первинних документів та облікових реєстрів з обліку ТОВ «Пекін» за 2022 –2023 роки, а також показники фінансової звітності за ті ж роки. Робота складається з трьох розділів.en_US
dc.description.abstractActuality of theme. The restructuring of the management system of the national economy created qualitatively new conditions for the operation of restaurant enterprises, which requires the reform of the management system and the improvement of the efficiency of restaurant enterprises in new conditions. The subject of the study is a set of theoretical and practical knowledge on economic analysis, accounting, financial results of the enterprise. The object of the study is Beijing Limited Liability Company (Chinese cuisine restaurant), the main area of which is the sale of food products. The theoretical basis is educational and methodological manuals for the analysis of economic activity, data from statistical collections, articles from economic periodicals, works of modern economists on researched issues, etc. on the management of restaurant establishments, competitiveness, regulatory documents, analytical generalizations characterizing the state of development of establishments restaurant industry in the city of Mykolaiv. The practical basis is the data of the primary documents and accounting registers of Beijing LLC for the years 2022-2023, as well as financial reporting indicators for the same years. The work consists of three sections.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectсистеми управлінняen_US
dc.subjectпідвищення ефективностіen_US
dc.subjectекономічний аналізen_US
dc.subjectреалізацію продуктів харчуванняen_US
dc.subjectmanagement systemsen_US
dc.subjectincreasing efficiencyen_US
dc.subjecteconomic analysisen_US
dc.subjectsale of food productsen_US
dc.titleСтратегія маркетингу для підвищенні конкурентоспроможності підприємства під час війни: на прикладі ТОВ «Пекін»en_US
dc.title.alternative"Marketing strategy to increase the competitiveness of the enterprise during the war: on the example of Peking LLC"en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Izhikevich2024.pdf687,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат Іжикевич Юлія.pdf746,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.