Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18078
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВозовик, К.О.-
dc.date.accessioned2024-08-01T06:26:12Z-
dc.date.available2024-08-01T06:26:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifieranimation services.-
dc.identifier.citationВозовик, К.О. Удосконалення послуг у курортних закладах розмiщення на прикладi студентського табору "Економiст": квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Катерина Олегiвна Возовик ; наук. кер. Валентина Григорiвна Захарчук . - ОНЕУ , 2024. - 65 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18078-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження роботи – процес обслуговування відпочиваючих санаторно-курортних та оздоровчих підприємств. Предметом дослідження є науково-практичні положення щодо удосконалення послуг харчування в студентському таборі відпочинку «Економіст». Мета кваліфікаційної роботи полягає у аналізі та розробленні заходів щодо удосконалення послуг у курортних закладах розміщення У роботі досліджено теоретичні аспекти удосконалення послуг у курортних закладах розміщення. Проведено аналіз методів обслуговування з використанням SWOT-аналізу. Пропонуються заходи щодо вдосконалення послуг харчування; розроблені пропозиції щодо послуг анімаційного напряму. За результатами дослідження обґрунтована доцільність впровадження наведених заходів та проаналізована їх ефективністьen_US
dc.description.abstractThe qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of used sources. The object of work research is the service process of vacationing sanatorium-resort and wellness enterprises. The subject of the research is the scientific and practical regulations regarding the improvement of food services in the student recreation camp "Economist". The purpose of the qualification work is to analyze and develop measures to improve services in resort accommodation facilities Theoretical aspects of improving services in resort accommodation facilities are investigated in the work. Analysis of service methods using SWOT- analysis was carried out. Measures to improve food services are proposed; developed proposals for animation services. Based on the results of the study, the feasibility of the implementation of the above measures was substantiated and their effectiveness was analyzed-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectсанаторно-курортні та оздоровчі підприємстваen_US
dc.subjectстудентський табір відпочинкуen_US
dc.subjectздорове та дієтичне харчуванняen_US
dc.subjectметоди обслуговуванняen_US
dc.subjectSWOT-аналізen_US
dc.subjectанімаційні послугиen_US
dc.subjectsanatorium-resort and wellness enterprises-
dc.subjectstudent recreation camp-
dc.subjecthealthy and dietary food-
dc.subjectservice methods-
dc.subjectSWOT analysis-
dc.titleУдосконалення послуг у курортних закладах розміщення (на прикладі студентського табору «Економіст»)en_US
dc.title.alternativeImproving services in resort accommodation facilities (on the example of the Economist student camp)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Власов В.Д..pdf281,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Vozovik.pdf1,9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.