Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18084
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорак, О.С.-
dc.date.accessioned2024-08-01T07:58:01Z-
dc.date.available2024-08-01T07:58:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКорак О.С. Напрями оптимiзацiї послуг пiдприємства ресторанного господарства на прикладi кафе "Route33": квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Олена Сергiївна Корак; наук. кер. Валентина Григорiвна Захарчук. - ОНЕУ, 2024. - 69 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18084-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження роботи – процес обслуговування відвідувачів закладом ресторанного господарства – кафе «Route 33». Предметом дослідження є науково-практичні положення щодо оптимізації роботи закладу ресторанного господарства – кафе «Route 33». Мета кваліфікаційної роботи полягає у аналізі та розробленні заходів щодо оптимізації послуг на підприємстві ресторанного господарства на прикладі кафе «Route 33». У роботі досліджено теоретичні аспекти оптимізації послуг на підприємстві ресторанного господарства. Аналізується стан господарської діяльності підприємства ресторанного господарства кафе «Route 33». Пропонуються заходи щодо оптимізації послуг на підприємстві ресторанного господарства. За результатами дослідження обґрунтована доцільність впровадження наведених заходів та проаналізована їх ефективністьen_US
dc.description.abstractThe qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, and a list of used sources. The object of work research is the process of serving visitors in a restaurant establishment - the «Route 33» cafe. The subject of the study is the scientific and practical provisions for optimizing the operation of the restaurant establishment - the «Route 33» cafe. The purpose of the qualification work is to analyze and develop measures to optimize services at a restaurant business using the example of the «Route 33» cafe. The theoretical aspects of service optimization at the restaurant business enterprise were investigated in the work. The state of economic activity of the restaurant enterprise of the cafe «Route 33» is analyzed. Measures to optimize services at the restaurant business are proposed. Based on the results of the study, the feasibility of the implementation of the above measures was substantiated and their effectiveness was analyzed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанна справаen_US
dc.subjectоптимізаціяen_US
dc.subjectінноваційний потенціалen_US
dc.subjectметоди обслуговуванняen_US
dc.subjectSWOT-аналізen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectлітній майданчикen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectoptimizationen_US
dc.subjectinnovation potentialen_US
dc.subjectservice methodsen_US
dc.subjectSWOT analysisen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectsummer playgrounden_US
dc.titleНапрями оптимізації послуг підприємства ресторанного господарства (на прикладі кафе «Route 33»)en_US
dc.title.alternativeDirections for optimizing the services of a restaurant enterprise (on the example of the «Route33» cafe)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_Корак_2024.pdf649,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Korak.pdf3,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.